Hobbyverktøyet som sager, dreier, freser, sliper, borer…

Har du modellbygging som hobby? Skulle du ønske at du hadde en liten dreiebenk som ikke var altfor dyr? Har du noen gang vært i en situasjon hvor du hadde behov for en liten stikksag eller boremaskin på stativ? Hva med å frese ut vinduer til en selbygget modell?

Nå er ikke lenger arbeid som dreing og saging forbeholdt snekker-verkstedet eller sløydsalen. Med The Cool Tool kan du nå gjøre dette i ditt eget hjem!! The Cool Tool er et modulbasert verktøy som finnes i mange ulike varianter til ulike formål. De ulike settene kan tilpasses og utvides slik at de dekker akkurat ditt behov. Verktøyet passer for hele familien og er godt egnet for de fleste hobbyamatører, for å lage modeller av jernbane, fly, båter, biler, leker, dukker eller deler til settekassen.

Håndverktøy
Levetid: 8-14 år
Teknikk
Levetid: 12-16 år
CNC-Teknikk
Levetid: 14-20 år

The Cool Tool er internasjonalt annerkjent og har vunnet flere priser for sin genialitet og funksjonalitet. Samtidig er den anbefalt av flere internasjonale eksperter for sin hjerne stimulerende - og kreativitets byggende egenskaper.

-Bor det en liten modelbygger i deg eller ditt barn er dette et absolutt “må-ha” produkt!

RSS 2.0  

« Tilbake