Produktene

Skulle du ønske at du hadde en liten dreiebenk som ikke var altfor dyr? Har du noen gang vært i en situasjon hvor du hadde behov for en liten stikksag eller boremaskin på stativ? Hva med å frese ut vinduer til en selbygget modell?

The Cool Tool fikser ”biffen”! Dette er et modulbasert verktøy som finnes i mange ulike varianter til ulike formål. De ulike settene kan tilpasses og utvides slik at de dekker akkurat ditt behov. Verktøyet passer for hele familien og er godt egnet for de fleste hobbyamatører, for å lage modeller av jernbane, fly, båter, biler, leker, dukker eller deler til settekassen.

Idéen
The Cool Tool er utviklet i Østerrike og er internasjonalt annerkjent etter å ha vunnet flere priser for sin genialitet og funksjonalitet. Samtidig er den anbefalt av flere internasjonale eksperter for sin hjernestimulerende – og kreativitets byggende egenskaper. Grunnidéen til The Cool Tool er å lage et fleksibelt verktøy for hobbyamatører. Verktøyet kan settes sammen rakt og enkelt til ønsket formål. Settene kan minne litt om «Lego Technic» eller
«Meccano» hvor man skrur sammen noen standardiserte deler med motor, skinner, vridere og klosser for å sette sammen det verktøy man ønsker.

Av noen få deler kan man dermed få mange ulike kombinasjoner, samt at man sparer plass og lett kan rydde bort etter en arbeidsøkt. Står man fast og mangler deler, finnes det ekspansjonssett og -deler i flere lengder og tykkelser.

Klikk i menyen til venstre for å lese mer om hvert enkelt verktøy

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss for brosjyrer og hjelp til å finne det verktøyet som passer for ditt behov!
« Tilbake